sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Katseet kenttään

Vähän mää vihaan keksiä noita otsikoita... Mutta eiköhän tosta kuitenkin ymmärrä mistä aiheesta puhutaan eli jääkiekosta! Vihdoinkin pääsin taas peliä seuraamaan! Oli kyllä hyvä peli, tai no tuota, ensimmäiset kaks erää olivat hyviä... Kärpät tulivat ahnaasti, pelasivat oikeasti hyvää peliä ja järjestivät hyviä paikkoja.

Otteluhan eteni niin, että ensimmäisessä erässä Joonas Komulainen toimitti kiekon maaliin Niemelän ja Donskoin syötöstä, kun peliä oli pelattu noin 7 minuuttia.

Toisessa erässä peli oli jo 2-0 kun Joonas Donskoin teki maalin, Josef Stümpel ja Ville Pokka syöttivät.

Kolmas erä menikin sitten niin, että ennen kuin oli setsemää minuuttia pelattu, pelikaanit johtivat 3-2. Loppu erä olikin aika tuskaista katsottavaa, kun mikään ei tuntunut millään onnistuvan. Pelikaanit vetivät yhtäkkiä kunnon ryhtiliikkeen ja kärpät vain sohelsivat. No, vähitellen kärpätkin ryhdistäytyivät ja saivat tasoitusmaalin ilman maalivahtia minuuttia ennen erän loppua. Voi sitä riemun (hetkellistä) määrää, kun Jari Viuhkola tasoitti! En enää konkreettisesti pysynyt jaloillani, anteeksi sande ku istuin sun varpaitten päälle :D

Jatkoerä menikin sitten taas sohimiseen... Tällä kertaa kyllä molemmin puolin, mutta pelsut saivat silti kiekon Johan Backlundin selän taakse ja loppu onkin historiaa. Maanantaina äärimmäisen jännittävä peli Lahdessa, sillä häviäjä joutuu kesälomalle. Eipä tässä oikein mikään auta kuin toivoa parasta ja pitää peukut pystyssä.