perjantai 31. elokuuta 2012

Gifts

Okei juttua tuli koulusta ja koulun ulkopuolisesta elämästä, mutta eroavaisuuksia saatte kyllä sitte odotella :D Niitä en oo jaksanut alkaa listaamaan, en ainakaan vielä. Tajusin etten oo muistanut blogin puolella näyttää joitakin lahjuksia joita olen täällä saanut. Ensimmäiseksi sain Elleniltä sen vanhan "Carmel" t-paidan koulun jalkapallo-ottelua varten (totta kai pitää olla koulun paidat...) mutta se peli oli tosiaan havaiji teemalla, eli ei oo vielä tullut tuota paitaa käytettyä. Joku päivä kyllä varmasti :) Sitten sain hostmummolta (voiko noin edes sanoa?) huivin! En tiiä mistä se on saanut vihiä, että rakastan huiveja!



 Hostdadin sisko ja hänen miehensä olivat täällä muutaman päivän ja he toivat minulle aivan mahtavan Sisu- paidan!!! Hostdadi on pienenä viettänyt paljon aikaa mökillään minnesotassa, jossa on kuulemma paljon suomalaislähtöistä väestöä! Joittenkin teitten nimet on suomeja jne. ja siinä on kuulemma joku pikku kylä lähellä jonka nimi on Finland! Löysin wikipediasta tälläisen linkin, oisko oikea? LINK Ja jossain sielläpäin järjestetään vissiin joku juoksukilpailu jonka nimi on Sisu :P Tai sitte niitten kilpailujen jälkeinen juhla on Sisu, en muista! :D



Momi kävi tosiaan viemässä Ellenin New Jerseyhin ja toi mulle ja Carolinelle kolikkopussit, tässä on mun kolikkopussukka. Eikö oo ihana!?! Vieressä on ihana mummin lähettämä kortti, joka on niiiiin suomalainen kuin voi olla, ettei voi muuta kuin hymyillä tuon nähdessään :)




Lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, että tänä viikonloppuna kirjoitan postauksen jostain aiheesta (aiheita kyllä riittäisi hyvinkin tällä hetkellä...)! Kiitos kaikille, jotka kommentoivat tuohon edelliseen postaukseen, en vielä tiedä vastailenko niihin, mutta kiitos joka tapauksessa! Jotkin oli aika helppo arvata, mutta kaikkia en kyllä keksinyt :D Ja nyt loputkin anonyymit lukijat käyvät lukemassa ja kommentoimassa edelliseen postaukseen tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti